Toimitusehdot

Voimassa 31.3.2022 alkaen


Verkkokauppa

TIIKU Oy (Y-tunnus [3276156-8] (puh:+358443348209) ) on kotimainen verkkokauppa, joka myy käsin valmistettuja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaus

TIIKUn tuotteet tilataan ensisijaisesti verkkokaupan kautta ja valmistetaan pääosin tilaustyönä. Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.


Maksutavat

Postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupan maksupalvelutarjoajat ovat Klarna ja Paytrail. Paytrailin kautta on käytettävissä kaikkien suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeet, MobilePay, luottokortti, lasku, osamaksu ja Paypal.

Paytrail maksupalvelutarjoajana:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Mahdollisissa maksupalvelun ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse info@tiiku.fi


Toimitustavat ja -kulut

Toimitustapana on joko postipaketti tai kontaktiton nouto osoitteesta Miiluranta 1 c 4, 70800 Kuopio. Noutoajankohta sovitaan erikseen sähköpostitse/puhelimitse. Tilauksia toimitetaan tällä hetkellä ainoastaan Suomen sisällä. Toimituskulut postipaketille on 5,90 e ja pienelle postilaatikkoon toimitettavalle paketille 4,50 e. 

Tilaukset toimitetaan pakettina joko lähimpään pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon, mikäli tilaus on riittävän pienikokoinen. Voit ilmoittaa tilauksen yhteydessä lisätietokentässä tai sähköpostitse, mikäli haluat postipaketin tiettyyn pakettiautomaattipisteeseen.

Yli 60 € tilaukset ilman toimituskuluja.

 
Toimitusaika

Toimitusaika vaihtelee 1-4 viikon välillä tilaustuotteiden osalta. Valmiit tuotteet toimitetaan postiin pääsääntöisesti 5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postin toimitusaika paketille on 1–3 arkipäivää.

Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen.


Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa verkkokauppatilauksesi joko kokonaan tai osittain 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja täysin uutta vastaavia myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita.

Tuotteiden palauttamisesta veloitetaan toimitusmaksua vastaava kulu (postipaketti 5,90 e/ pikkupaketti 4,50 e). Jos toimituskuluja ei tilauksen yhteydessä ole veloitettu, palautuskulut on 5,90 e.

Olethan ennen palautusta yhteydessä sähköpostitse info@tiiku.fi. Kun olet palauttamassa tilausta, liitäthän mukaan tilausnumerosi ja yhteystietosi. 

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei ole palautus. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme palauttamisesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.


Ongelmatilanteet

Jos tuote katoaa tai on vioittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava 14 vrk sisällä. Jos tuote on vioittunut postissa, reklamaatio on tehtävä välittömästi Postille.


Muuta

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin. Ennen tilauksen tekemistä tulee lukea voimassa olevat toimitusehdot. Tilatessa hyväksyt samalla toimitusehdot.